Speelgoed

Speelgoed voor jong en oud 

Kleine cadeautjes of heuse speelsets: bij Toepi hebben we alles in huis voor uren spelplezier. Laat je verleiden door ons kleurrijk speelgoedassortiment en spring zeker eens binnen om het in levende lijve te ontdekken!

Laat je verbeelding de vrije loop ...

… met onze speelgoeddieren van Schleich, auto’s, tractors en garages. Geef een heuse show met onze poppenkast en handpoppen. Open je eigen kleine winkel of word de chef in huis met onze speelgoedkeukens. Voor de poppenliefhebbers hebben we poppenhuizen en setjes van Sylvanian Families en realistische babypoppen van Götz.

Gezelschapsspellen voor jong en oud

Zet je grijze massa aan het werk met onze vele puzzels en hersenbrekers. Liever een avondje gezellig rond de tafel met een gezelschapsspel? Toepi heeft alles van damspellen en schaakspellen tot kaartspellen en dobbelspellen. Ook voor heuse klassiekers zoals Catan en Monopoly kan je bij ons terecht, evenals voor alle bijhorende special editions, uitbreidingen en reisedities.

Creatief aan de slag

Laat je innerlijke Picasso los met onze kleurboeken, schildersets en knutseldozen voor jong en oud. Stiften en pennen vind je ook bij Toepi, evenals handige opbergdozen en pennenzakken voor al je creatief materiaal.

Bouw wat je maar wilt

Voor de architecten in wording hebben we onder andere houten treinsets, blokkendozen, knikkerbanen en bouwdozen. Ook Duplo, Lego, en Playmobil krijgen een plekje in onze winkel.

Voor wie graag buiten speelt

Voor een dagje aan het strand kan je bij Toepi terecht voor heel wat duurzaam strandspeelgoed. Train je circustalent met ons jongleermateriaal of race over de dijk met onze steps van Micro. Voor de kleinsten hebben we kwalitatieve loopfietsen uit hout. Ook veiligheidshelmen van Nutcase vind je bij ons.
Nog niet klaar met ontdekken? Voor de avonturiers hebben we alles van spinnenpotjes tot telescopen en wereldbollen, terwijl de wetenschappers hun ding wel zullen vinden tussen onze chemiedozen en experimentensets.
 
Voor de allerkleinsten: babyspullen

Grijpfiguren, rammelaars en knuffels om mee te spelen: ook voor de allerkleinsten vind je je ding bij Toepi. In ons assortiment zitten onder andere kleurrijk badspeelgoed en hobbelpaarden om de eerste fijne motoriek te trainen.

Lees- en doeboeken

Zowel voor de beginnende lezer als de doorwinterde boekenwurm hebben we wat in huis. Prentenboeken, voorleesboeken en kleurboeken enerzijds, maar ook wetenschappelijk leesvoer en romans anderzijds. Voor kinderen tot 13 jaar.

Voor de verzamelaars

Aan unieke verzamelreeksen en collector’s items hebben we bij Toepi geen gebrek. Zo zijn onze Sonny Angels de laatste jaren niet meer weg te denken, en ook voor onze miniatuurrenners komen ze van ver. Voor jong en oud, om mee te spelen of om te presenteren.

Met knutseldozen van Djeco maak je echte kunstwerken.
Auto's en garages voor iedereen.
Poppen met kleertjes van Haba,Gotz,Corolle,...
Zachte knuffels, eerste grijpfiguren voor de allerkleinsten.
Ontdek onze exclusieve knuffels van Sigikid, Moulin Roty,...
Strandmateriaal van Quut (Belgisch merk) dat reeds meerdere prijzen kon binnen halen.
De treinen van Brio verkrijgbaar in meerdere thema's.
Spellen voor jong en oud. Smart, 999 games, Haba,...