Keizerspinguïn
Keizerspinguïn uit Schleich WILD LIFE: de grootste en zwaarste van alle pinguïns, thuis diep in het zuiden van Antarctica.
Levering 2-3 Werkdagen
€ 5,99
Thuislevering
Laat uw artikelen afleveren bij u thuis
Deze pinguïn uit Schleich WILD LIFE is een keizerspinguïn: de grootste en zwaarste van alle pinguïns. Hij is bovendien de enige die zo ver in het zuiden van Antarctica leeft.
Keizerspinguïns bouwen geen nest. Het vrouwtje legt een ei en duikt dan de zee in om vis te vangen, terwijl het mannetje het ei op zijn voeten warm houdt onder een buikplooi.
- Reeks: Schleich WILD LIFE
- Leeftijd: 3 tot 8 jaar
- Afmetingen: 3,3 x 3,1 x 5,1 cm
- Inhoud: 1 figuur
Nummer validatie
Hou me op de hoogte
Laat je e-mailadres achter. We geven je een seintje zodra dit product weer op voorraad is.
- Product: Keizerspinguïn
- Maat:
**NOT FOUND** key: product.orderListCreateTitle
**NOT FOUND** key: product.orderListEmptyPrompt
