Keizerspinguïn

Keizerspinguïn uit Schleich WILD LIFE: de grootste en zwaarste van alle pinguïns, thuis diep in het zuiden van Antarctica.

Levering 2-3 Werkdagen
€ 5,99

Kleur

NoColour

Maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Deze pinguïn uit Schleich WILD LIFE is een keizerspinguïn: de grootste en zwaarste van alle pinguïns. Hij is bovendien de enige die zo ver in het zuiden van Antarctica leeft.

Keizerspinguïns bouwen geen nest. Het vrouwtje legt een ei en duikt dan de zee in om vis te vangen, terwijl het mannetje het ei op zijn voeten warm houdt onder een buikplooi.

  • Reeks: Schleich WILD LIFE
  • Leeftijd: 3 tot 8 jaar
  • Afmetingen: 3,3 x 3,1 x 5,1 cm
  • Inhoud: 1 figuur