Neusaap

Neusaap van Schleich WILD LIFE: een primaat uit Borneo, herkenbaar aan de opvallend grote neus van de mannetjes.

Levering 2-3 Werkdagen
€ 6,99

Kleur

NoColour

Maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

De neusaap is een primaat uit de regenwouden en mangrovebossen van Borneo, een eiland in Azië. De mannetjes vallen meteen op door hun enorme neus, die tot 10 cm lang kan worden.

Goed ruiken doen ze er niet mee: onderzoekers denken dat die neus vooral dient om indruk te maken op de vrouwtjes. Neusapen zijn overdag actief, leven in kleine groepjes en eten bladeren en vruchten.

  • Reeks: Schleich WILD LIFE
  • Afmetingen: ca. 9,9 x 2,8 x 4,6 cm
  • Inhoud: 1 figuur